Bomenwereld.nl

 

Bomen zijn de eindeloze inspanningen van de aarde om te spreken met de luisterende hemel. - Rabindranath Tagort

inleiding nieuws contact links bladharken

 

 


Links

 

Mijn andere site is www.marcelkoggel.nl  Daar staan naast boomfoto's ook andere foto's.

 


Andrea Gulickx

Andrea maakt prachtige foto's. Ze speelt en schildert met licht. Het resultaat is sfeervol, poetisch. Klik op het plaatje voor een bezoek.


De Stem der Bomen. Hier moet je echt even gaan kijken. Zo'n site had ik ook wel willen maken. Brigit heeft mij zo heel veel werk uit handen genomen :-)   Erg veel informatie is te vinden over bomen en mythologie, religie en oude volksgebruiken. Klik op het plaatje voor een bezoek.


klik op de banner voor een bezoek


De site Bomentijd bevat veel informatie over speciale bomen en bevat ook enkele verhalen.


  De Bomenstichting zet zich in voor het behoud van bomen in ons land.


Eik onder de - mensen - onder de eik. Dat is het thema van de site www.duizendjarigeeik.be Een site rond de "1000 jarige" beuk in Lummen (B). Een mooi gemaakte site vol met eikenweetjes van voeger en nu.


BoomBasTik is een site waar je informatie kunt plaatsen en vinden over bijzondere bomen in Nederland en daar buiten. Een site gemaakt voor en door boomliefhebbers.


Een virtuele wandeling langs mooie en speciale Vlissingse bomen. Kunst voor wie het ziet is het thema van deze site, omdat bij het fotograferen van deze bomen speciaal gelet is op vormen en structuren die, als je er oog voor hebt, een natuurlijk kunstwerk tentoonstellen. Ook E-cards en wallpapers zijn er te vinden.


A3 boeken zijn bijzondere boeken, met liefde en zorg gemaakt, in woord en in beeld. In de webshop is een boek te vinden met de titel 'Mensen verhalen over bomen'. 

terug naar boven

  Button Button Button

Auteursrecht / Copyright 2010-2017 bomenwereld.nl  - Marcel Koggel - Alle rechten voorbehouden / All Rights Reserved